Турнето на Spice Girls официално приключи и Мел Би коментира

...
Турнето на Spice Girls официално приключи и Мел Би коментира
Коментари Харесай

Мел Би е ядосана на Виктория Бекъм

Турнето на Spice Girls публично завърши и Мел Би разяснява отсъствието на Виктория Бекъм.

След финала на последния концерт от турнето на групата, девойките останали разочаровани, че Виктория Бекъм не се появила на нито един концерт. Мел Би се оказа най-афектирана в тази ситуация. Тя разяснява в изявление, че е ядосана по какъв начин са се развили нещата.

“Очаквах да се появи най-малко да каже “здравей”. Нямаше потребност да се качва на сцената, просто да ни поддържа от публиката. Сигурна съм, че си има аргументи да не го направи, само че аз съм ядосана. Но пък нещата са такива, каквито са, ние девойките ще се поддържаме, без значение какво. Просто е разочароващо”, описа певицата в визитата си на Good Morning Britain.

Мел Би добави, че е сигурна, че отсъствието на Бекъм не е поради някакви неприятни усеща. Тя осъзнава, че са пораснали и макар че всички си спомнят враждата, която се беше появила сред певиците на последното им присъединяване през 2012, те са траяли напред като възрастни хора.

Виктория също е коментирала решението си да не участва на концертите. За нея групата е заемала огромна част от живота й, само че в този момент има други цели, върху които желае да се концентрира. Въпреки това, тя поздрави приятелките си при започване на турнето и им пожела шанс.

По време на последния концерт пък тя беше на женитба в Испания на сътрудник на брачна половинка й.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР