Турнето на естрадната прима Лили Иванова си извоюва първо място

...
Турнето на естрадната прима Лили Иванова си извоюва първо място
Коментари Харесай

Лили Иванова успя да надмине световноизвестни звезди по продажба на билети

Турнето на естрадната прима Лили Иванова си извоюва първо място по продажби на билети. Легендарната певица оглави Топ 10 в системата на Eventim и съумя да надмине международни звезди като Андре Рийо, Дейвид Гарет, Грегъри Портър, група Godsmack и други. Единственото друго българско име в подредбата е това на виртуозния цигулар Васко Василев, който се подрежда на девето място с трите си летни концерта.

" Уважаема аудитория, благодаря! “, написа в формалния си профил в обществените мрежи Лили във връзка огромното достижение.

Очаква се да бъдат пуснати спомагателни дати за някои от градовете. Това към този момент се случи с Ловеч. Всички билети за оповестения в началото концерт бяха разпродадени за 24 часа.

Поради големия интерес от екипа оповестиха още една дата за изява в Ловеч. Освен на 27 април, именитата изпълнителка ще забие ток на сцената в града на 27-и юни.

Старт на турнето ще даде родният й град Кубрат. Там тя ще пее на 14 април. Мястото е национално читалище " Св. св. Кирил и Методий “, а часът – 20. Ден по-късно Лили ще зарадва меломаните в Разград с концерт в трагичен спектакъл " Антон Страшимиров “ от 20 ч.

На 26 април примата ще се поклони в театъра в Търговище. 15, 16, 19 и 20 юни са непокътнати за градовете Враца (Драматично-куклен спектакъл Враца), Монтана (Драматичен спектакъл " Драгомир Асенов “), Козлодуй (Дом на енергетиката) и Видин (спортна зала " Фестивална “). На 24 юни певицата ще насочи музикален привет към почитателите във Велико Търново (Дворец на културата и спорта), на 26-и към тези в Габрово (спортна зала " Орловец “), а на 28-и – Плевен (Летен театър). На 12, 14 и 16 юли е ред на градовете Пазарджик (спортна зала " Васил Левски " ), Бургас (Летен театър) и Варна (Летен театър). НА 11 август Лили ще развълнува публиката в Созопол (Летен театър), а на 13-и в Пловдив (Античен театър). Турнето на изпълнителката на " Щурче “ продължава през месец октомври.

На 3-и тя ще изнесе концерт в Хасково (спортна зала " Држуба “), на 5-и в Ямбол (спортна зала " Диана), на 7-и в Сливен (спортна зала " Васил Левски “), на 12-и в Смолян (Родопски трагичен спектакъл " Николай Хайтов “), а на 13-и в Панагюрище (Театър дом-паметник). На 15 октомври тя ще пее в Сандански ( " Дом на културата “), а на 17-и в Благоевград (спортна зала " Скаптопара “). През ноември идва ред на градовете Шумен (Драматично-куклен спектакъл " Васил Друмев “) и Добрич (зала " Добротица “). Последната оповестена спирка по традиция е София. Този път Лили ще превземе най-голямата зала у нас – " Арена Армеец “.

Мегаконцертът там ще се състои на 4 декември от 20 ч. Билетите са на цена от 50 до 250 лева

Гърба й на сцената ще пазят музикантите от LI ORCHESTRA – Ангел Дюлгеров (китари и цигулка), Огнян Енев (пиано), Орлин Цветанов (цигулка), Веселин Веселинов – Еко (контрабас и бас китара), Росен Ватев (ударни и перкусии) и LaTiDa (беквокали).
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР