Турнето му стартира в края на март с три дати

...
Турнето му стартира в края на март с три дати
Коментари Харесай

Дзукеро ще гостува в Дворец на културата и спорта през Април


Турнето му започва в края на март с три дати в Royal Albert Hall

 

Световно известната звезда - Дзукеро, ще пее за първи път във Варна на 27 април (събота) в “Дворец на културата и спорта ”. Италианският славей ще зарадва почитателите си в морската ни столица с извънреден, доста хубав, танцувален и прочувствен концерт, който е част от настоящото му турне. С него той ще посети и София два дни след Варна (на 29 април в НДК). Билетите за шоуто на Краля на блуса във Варна на 27 април 2024 година се пускат в продажба в системата на Ticketportal.bg, а цената им е от 50 до 120 лева за билет, съгласно мястото в залата.

В 40-годишната си кариера неуморният италианец е изпял едни от най-запомнящите се и обичани международни шлагери, част от които са в дует и с други популярни реализатори. Събира едни от най-хубавите си песни в албума „ All The Best “, който включва 18 от донеслите му международна популярност и милиони продажби части. Сред тях е дуетът му с PaulYang - Senza Una Donna (Without A Woman), Everybody’s Got To Learn Sometime - с Vanessa Carlton, Blue - с Bono от U2, Dune Mosse с Miles Davis, Miserere – дуетната му ария с великия Luciano Pavarotti и доста други, с които е покорил международните музикални ранглисти.



„ Винаги съм доста благополучен, когато се връщам в България. Пазя спомен за огромната аудитория и топлото посрещане. Много обичам страната и културата ви ”, споделя италианската звезда при едно от идванията си у нас.

Билети за концерта на 27 април във Варна можете да намерите .

* публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР