Turkish Cargo, дъщерно дружество на Turkish Airlines, транспортира 4 циркови

...
Turkish Cargo, дъщерно дружество на Turkish Airlines, транспортира 4 циркови
Коментари Харесай

Четири лъва се завърнаха в Южна Африка с Turkish Cargo

Turkish Cargo, дъщерно сдружение на Turkish Airlines, транспортира 4 циркови лъва от Украйна до Южна Африка. Преди превозвачът да ги върне назад в естествения им хабитат, лъвиците Лука, Чарли и Кай и дребното лъвче Нейтън са живели при тежки условия: без директна слънчева светлина и чист въздух, в клетка от бетон и стомана, огромна едвам 35 м2.

Лъвовете са избавени от Световната организация на Лорънс Антъни (LAEO), чиято задача е да пази правата на животните. Мотивирано от същата идея, Turkish Cargo обезпечи специфични контейнери, съобразени с питателните потребности на животните, с които ги транспортира до естественото им местообитание. По време на полета животните са били съпроводени от техните гледачи, ветеринари, двама чиновници от Световната организация на Лорънс Антъни и сертифициран екипаж на Turkish Cargo по отношение на регулациите на IATA за превозване на живи животни (IATA Live Animals Regulations).

След дълъг полет над съвсем 9 хиляди километра, лъвовете са пуснати на независимост в естествен парк „ Kragga Kamma “, натурален хабитат, дом на голям брой африкански скотски популации, който предлага 14 хиляди м2 постоянно зелени крайбрежни гори и полета.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР