Turkish Airlines, авиокомпанията, която лети до повече международни дестинации от

...
Turkish Airlines, авиокомпанията, която лети до повече международни дестинации от
Коментари Харесай

Промоционални полети от София и Варна до Истанбул с Turkish Airlines

Turkish Airlines, самолетната компания, която лети до повече интернационалните дестинации от всяка друга в света, за поредна година предлага на всички пътуващи промоционални двупосочни билети от София и Варна до Истанбул. Те са на извънредната цена от 109 евро с всички включени такси. Пътуващите от България имат опцията да се възползват от специфичните пакети на Turkish Airlines до 15 октомври 2018 година за полети до 31 март 2019 г.

Промоцията на самолетната компания дава късмет на още повече фенове на пътешествията освен да се насладят на високото качество на обслужването на борда, само че и да прегледат и опознаят един от най-големите градове в Европа – Истанбул – разнолик и цялостен с известни културни и исторически забележителности. Към момента превозвачът реализира 18 полета седмично от София до Града на Босфора и 11 от Варна, като по този начин предлага доста и разнообразни разновидности за образуване както на бизнес, по този начин и на ваканционно пътешестване.

„ Промоционалните интензивности, които организираме и за поредна година предлагаме на пътуващите, са доказателство за световната ни упоритост да предоставяме чудесно обслужване на допустимо най-хубави цени – означи господин Мехмед Гюркайнак, Генерален управител на Turkish Airlines – България. – Надяваме се, че по този метод ще успеем да мотивираме повече хора да пътуват и опознават света. “

Основан през 1933 година с флотилия от пет самолета, през днешния ден Turkish Airlines, член на Star Alliance, разполага с 325 пътнически и товарни самолета и полети до 304 дестинации по целия свят, от които 255 интернационалните и 49 вътрешни линии.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР