Туризмът да влезе в Плана за възстановяване и устойчивост на

...
Туризмът да влезе в Плана за възстановяване и устойчивост на
Коментари Харесай

Туризмът да влезе в Плана за възстановяване и устойчивост, настояват от АБВ

Туризмът да влезе в Плана за възобновяване и резистентност на Република България, както и основаване на гаранционен фонд за неосъществени туристически поръчки, оферират от АБВ. Това съобщи на конференция водачът на АБВ-Младежи доктор и акцентира, че предлагането е национално отговорно. За разлика от редица страни, които вършат нужното да облекчат туристическия бранш, в България той остава отвън националните цели, в това число и липса на поръчка за приемане на поддръжка от Европейска комисия – опция, която Комисията по този начин или другояче дава, бездейства се и за така наречен залени туристически коридори, уточни доктор Заячка.
Налице е цялостна липса на договореност със прилежащите страни, както и явен здравен протокол, по който да се посрещат непознатите туристи, посочи тя. По въпроса за регламентираните краткотрайни забрани за към влизане на непознати жители на територията на България, заповедта на здравното министерство е написана голословно и целеустремено друго за обособените страни, където, като резултат на практика съветски жители не могат да влизат на територията на нашата страна, уточни Заячка и настоя въпросната заповед неотложно да бъде анулирана.
„ В последните дни ред браншови организации алармират, че липсват правила за идването на туристи, че се анулират резервации. България беше посочена като зелена и безвредна среда, само че това остана на хартия. Правителството прояви цялостна бездейност, до момента в който в цяла Европа се подхващат ограничения за облекчение на туризма “, разяснява Заячка.
Неадекватните противоепидемичните ограничения у нас вършат България извънредно непопулярна туристическа дестинация, предизвести тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР