Туристка от Сингапур падна до смъртта си в петък, докато

...
Туристка от Сингапур падна до смъртта си в петък, докато
Коментари Харесай

Туристка, 39, мъртва, след като падна на 70 фута от скала в щатския парк на Ню Йорк, докато правеше снимки със съпруга си

Туристка от Сингапур падна до гибелта си в петък, до момента в който правеше фотоси със брачна половинка си на ръба на канара в Държавният парк на Ню Йорк, оповестиха управляващите.

Нур Айся Бинте, доктор Акбар, на 39 година, се потопи на 70 фута, откакто се подхлъзна от скалата, до момента в който беше на туристическо пътешестване със брачна половинка си в региона на долината Хъдсън, оповестиха от щатската полиция.

Жената и брачният партньор й спрели, с цел да създадат фотоси на ръба на канара на пътеката Beacon Hill в щатския парк Minnewaska, когато тя „ изгубила опора “ и минала през страната в петък следобяд, съгласно полицията.

Нейният брачен партньор, Абдул Рауф Бин Мохд Саид, също от Сингапур, се обадил на 911, което довело до голям брой организации, събрали се на мястото в парка на Рочестър.

Авиационната част на щатската полиция на Ню Йорк издигна жертвата от мястото, където се приземи, и тя беше откарана в районната болница Еленвил в окръг Ълстър, където беше оповестена за мъртва.

Инцидентът се проверява.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР