Туристка от Пенсилвания колабира и умря в същия хотел в

...
Туристка от Пенсилвания колабира и умря в същия хотел в
Коментари Харесай

Туристи измряха мистериозно в обичан от българите курорт

Туристка от Пенсилвания колабира и умря в същия хотел в Доминиканската република, където пет дни по-рано бе открита мъртва двойка от Мериленд и със същото положение, написа New York Post, представено от pochivka.blitz.bg. Курортът напоследът е желан и от български туристи.

Психотерапевката Миранда Шауп-Вернер, на 41 година, от Аллентаун, умря пред брачна половинка си в стаята си в хотел Баия Принсипи в Ла Романа на 25 май, откакто си взела пиво от минибара.



Миранда Шауп-Вернер

Натаниел Холмс, на 63 година, и Синтия Ан Ден, на 49 година, се записали в ол-инклузивния хотел на същия ден - и единствено пет дни по-късно също бяха открити мъртви в стаята си.



Всичките трима души са умряли от дихателна непълнота, представител на фамилията на Шауп-Вернер назовава случилото се " невероятно съвпадане ".

Семейството на Шауп-Вернер е толкоз „ обезпокоено ” от „ смущаващото подобие ” сред смъртните случаи, че са призовали Държавния департамент на Съединени американски щати да проверява.

" Първоначално беше малко объркващо, че има толкоз мощен паралел... това незабавно провокира сериозна угриженост за нас ", споделя Джей Макдоналд, който работи като фамилен представител на брачна половинка на Шауп-Вернер - Даниел Вернер.

" Те умряха пет дни по-късно, а повода беше същата, това просто крещи - нещо се случва и желаеме да знаем какво е то. "

Шауп-Вернер и нейният брачен партньор бяха на острова да честват деветата си годишнина, когато внезапно дамата припаднала след пиво.
Изведнъж тя почнала да пищи и паднала на пода. Мъжът й се опитал да направи изкуствено дишане, само че не съумял да я съживи.

Пристигналите парамедици й били инжекция с адреналин - нормално той се употребява за лекуване на тежки алергични реакции. Според родственик управляващите " са създали доста незадълбочен взор към определянето на повода за гибелта. "

" Даниел и всички ние изритваме съмнение, ние сме шокирани. Тя беше изцяло здрава, всичко изглеждаше добре, " упорства Макдоналд.
Държавният департамент на Съединени американски щати удостовери трите смъртни случая.

" Американското посолство интензивно следи следствията на доминиканските управляващи за тези трагични смъртни случаи ", се споделя в изказване за Фокс.

" Ние сме подготвени да предоставим помощ, в случай че се наложи. "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР