Туристите в хотелите често употребяват храна от бюфет, но малко

...
Туристите в хотелите често употребяват храна от бюфет, но малко
Коментари Харесай

Какво се случва с храната, която остане от шведската маса?

Туристите в хотелите постоянно използват храна от бюфет, само че малко от тях даже се досещат какво става с остатъците от храната след закуска или обяд. Логично е да се допусна, че е малко евентуално да се изхвърлят толкоз големи количества храна. Тогава къде се употребява тя?

Ако след всяка закуска или обяд се изхвърлят стотици килограми храна, хотелите ще банкрутират, написа pochivka.blitz.bg. Другият вид е да се усилват цените, само че пък в изискванията на конкуренция множеството от местата се стараят да задържат ниски цени.

Доказано е, че „ allinclusive “ системата е на практика без боклуци. Защо? Например останалата храна след закуска се употребява за приготвянето на обяд или вечеря.



Например след закуска има части месо. Това е отлична основа за основаване на ново ядене за обяд - можете да го добавите към пилафа, или да извършите соте от месо и зеленчуци, можете да употребявате тази съставна част за подготвяне на месна салата.

След вечеря има и артикули, които се обработват и от тях се подготвя „ нощна “ чорба. Това ядене нормално се сервира за туристи, които идват след среднощ.



С други думи, туристите също постоянно ядат това, което са имали преди закуска или обяд.
На отмора си заслужава да се въздържате от разнообразни супи, изключително пюре. Малко евентуално е да разберете от какво е направено това ядене, защото съставките се раздробяват до хомогенна маса.

Също по този начин не се предлага да се ядат комплицирани ястия от бюфета. Например, това може да са задушени зеленчуци със сос, задушено месо в сос и други Много е евентуално те да са модифицирани останки от бюфет.

По-добре предпочитайте елементарни и лесни ястия - нормалното парче печено месо, обособена гарнитура, обособени зеленчуци. Само в този вид ще ядете качествена и здравословна храна.



Все отново би трябвало да знаете, че не всички боклуци се употребяват за подготвяне на нови ястия. Храна от чиниите на туристите постоянно отива напряко за хранене на животни, най-вече котки и пилета.

Цикълът на преработката на храни трае не повече от 1 ден, тъй че надали ще намерите гниеща или развалена храна.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР