Туристите не напускат Халкидики и тези, които са предвидили да

...
Туристите не напускат Халкидики и тези, които са предвидили да
Коментари Харесай

Туристите не напускат Халкидики, въпреки щетите

Туристите не напущат Халкидики и тези, които са планували да дойдат в околните дни, няма от какво да се опасяват, заяви Катя Пеева, сътрудник на Българското национално радио в Солун за " По света и у нас ".

Гръцките управляващи са реагирали неотложно на случая и до час полиция, пожарна и гражданска отбрана са почнали да работят в цялостен синхрон.

Правителството е задействало европейския механизъм за помощ при бедствия.

Аграрното министерство оказва помощ на фермерите, а транспортно - разчиства пътищата.

Няма недоволства от жителите за дейностите на държавното управление, което предизвести за надигащата се стихия през вчерашния ден:
Стелиос Пецас - представител на гръцкото държавно управление: Искам да ви осведомявам за подхванатите дейности през последните 24 часа. Гражданска отбрана издаде предизвестия за рисково време през вчерашния ден в 17,57 часа въз основата на прогноза на Националния метеорологичен център. Оповестени бяха и указания за отбрана на жителите, излъчени на четири езика по национални и локални медии.
Общият брой на потърпевшите е към 120, като множеството от тях са настанени в лечебни заведения в Солун. Според лекарите положението им не е животозастрашаващо.
 Токът на Халкидики ще бъде възобновен най-късно на следващия ден Токът на Халкидики ще бъде възобновен най-късно на следващия ден
Бедствено състояние на Халкидики поради мощния дъжд и ураганния вятър. Опустошителната стихия на гръцкия полуостров нощес аргументи гибелта на седем чужде...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР