Туристическият център в Пампорово организира екскурзии, пешеходни и вело турове,

...
Туристическият център в Пампорово организира екскурзии, пешеходни и вело турове,
Коментари Харесай

Туристическият център в Пампорово организира екскурзии, пешеходни и вело турове

Туристическият център в Пампорово провежда екскурзии, пешеходни и вело турове, визити на пещери и забележителности из Смолянска област. В лятната стратегия със спортни и развлекателни действия могат да се включат освен почиващите в Пампорово, само че и всички летовници в района.

Седмичната стратегия включва поредност от проведени екскурзии и турове с обезпечен превоз и квалифицирани планински водачи. Условията за туризъм в Пампорово са отлични, времето е слънчево и прелестно, прецизират от Туристическия център. Отворени са 16 трасета от Велопарк Пампорово - Мечи чал, обслужвани от 3 лифта. Температурата е към 18-22 градуса, заяви Българска телеграфна агенция.

Разходка с лодка в пещерата "Голубовица " е планувана за вторник в седмичния график. Като спомагателна екскурзия за на следващия ден се провежда и посещаване до Ягодинската пещера, Триградското ждрело и "Дяволското гърло ". Продължава записването на летовници и за тур до "Каньона на водопадите " в сряда, както и за пешеходен маршрут до вр. Орфей.

Плувният басейн в хотел "Перелик " работи, осигурявайки хладина в летните жеги, прецизират от Туристическия информативен център. Лятната стратегия в Пампорово залага на богата гама от благоприятни условия за упражняване на разнообразни спортове - планинско колоездене, плуване, конна езда, пешеходен туризъм, тенис, футбол, лов на риба, алпийски направления и др.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР