Туристическият магнат и милионер Стивън Шалсън е купил луксозен апартамент

...
Туристическият магнат и милионер Стивън Шалсън е купил луксозен апартамент
Коментари Харесай

Лукс имот без интернет

Туристическият магнат и милионер Стивън Шалсън е купил първокласен апартамент в 30-етажната постройка Barbican в Лондонското сити през 2014 година Отчитайки цената на парцела – 3.88 млн. USD и насочеността на предходния притежател във високия клас парцели, купувачът е очаквал да получи съвършеното жилище. След като се нанесъл Шалсън с учудване схванал, че не можа да си прекара Интернет. На милионерът му се наложило да остане без достъп до мрежата близо 1000 дни и да употребява Интернет на ситуирана наоколо до жилището библиотека или интернет кафене.

Сега разяреният милионер съди притежателя на комплекса, в който се намира парцела, като му желае сумата от 130 000 USD. Той упреква компанията в нарушение на контракта и твърди, че притежателят не дава най-елементарни улеснения. Heron Residences твърди, че достъпът до интернет в тристайният парцел, добит от милионера, не е бил записан като условие в контракта. Междувременно юристът на магната декларира, че като се регистрира цената на жилището не е било належащо това изискване да бъде вписано в контракта като наложителен детайл.

Шалсън твърди, че отсъствието на обикновена връзка, каквато е интернетът, му е попречило на работата, защото не е имал нужната скорост даже за изпращане и приемане на писма. В резултат, до 14 октомври 2016 година, той е трябвало да пътува до дома ва брат си, да върви в близката библиотека или да отсяда в кафене, с цел да може да има интернет достъп.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР