Туристическият комплекс „Бяло камъне" подлежи на запечатване от данъчните. Информацията

...
Туристическият комплекс „Бяло камъне" подлежи на запечатване от данъчните. Информацията
Коментари Харесай

Данъчните запечатаха комплекс край Старосел

Туристическият комплекс „ Бяло камъне " предстои на запечатване от данъчните. Информацията се удостоверява от регистъра на обектите, в които органите по доходи на Национална агенция за приходите са открили нарушавания на наредбите на ЗДДС.

Комплексът е ситуиран наоколо до Старосел в самите скатове на Балкана в околност с живописна природа, лишена от звук. Базата разполага с най-различни конфигурации от стаи, къщи и бунгала за настаняване, огромен ресторант, градина и огромен плувен басейн.

Както почивната станция, по този начин и ресторантът са попаднали в черния лист на НАП-Пловдив, оповестява TrafficNews.bg. Комплектът може да остане затворен за период до 30 дни, макар че точно в този момент стартира дейния туристически сезон и това би коствало големи неприятности на фирмата-собственик "Нено Мавров Едноличен търговец ". Отделно от сдружението ще би трябвало да заплатят плануваните в закона санкции или имуществени наказания съгласно тежестта на данъчното им нарушаване.

Принудителната административна мярка "Запечатване на обект " най-често се постанова поради нарушавания при отчитането пред Национална агенция за приходите или на лица, нарушили законовите разпореждания, касаещи касовите бележки и апарати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР