Туристическият информационен център в Котел да представя на своите посетители

...
Туристическият информационен център в Котел да представя на своите посетители
Коментари Харесай

Информационният център в Котел представя всяка седмица на посетителите ново лице 

Туристическият информативен център в Котел да показва на своите гости ново лице всяка седмица е задача,с която са се нагърбили неговите чиновници. За близо 10 месеца, Центърът, освен е подавал на своите гости информация, обвързвана с туризма в района, само че се е превръщал и в неподготвено бижутерско ателие, пекарна, танцово студио, килимарски завод, изложбена изложба, дегустационна зала и прочие



Преди ден към постройката на ул. „ Изворска “, в която той се среща се носеше аромата на вкусни котленски соленки, а през днешния ден за следващ път инфоцентърът „ промени “ своето предопределение, като се трансформира в образователна стая по испански език. В нея младежи от Котел получиха познания, свързани с езика и културата на народите, населяващи иберийския полуостров, а за никого от присъстващите не беше изненада, че испанците също като българите, обожават своите многочислени фестивали и сиести.

Дали Котел ще бъде посетен от испански посетители следва напълно скоро да разберем. Във всеки случай те ще бъдат посрещнати с думите: „ Bienvenidos a Kotel! La ciudad más colorida de Bulgaria “ („ Добре пристигнали в Котел! Най-пъстрият град на България!)
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР