Туристическият информационен център /ТИЦ/ във Варна получи сертификат за качество

...
Туристическият информационен център /ТИЦ/ във Варна получи сертификат за качество
Коментари Харесай

TripAdvisor отличи варненския туристически инфоцентър

Туристическият информативен център /ТИЦ/ във Варна получи документ за качество от една от най-големите интернационалните платформи за шерване на отзиви и мнения TripAdvisor, оповестиха от общината.

По употребяваната петобална система посетителите са оценили качеството на предоставяната услуга на 4,5 точки. Високият резултат, основан на действителни отзиви, е решителен при избора на бъдещи посетители да употребяват консултантите в центъра. Интересът към него пораства, сочи статистиката на общината. От януари до август посетителите са били 24 587 души от 86 националности. Броят им се е нараснал с 15,3% по отношение на същия интервал на предходната година.

Най-често съвещания и препоръки в ТИЦ търсят немци, французи, поляци и руснаци, само че около Световното състезание по волейбол има засилен интерес и от финландци. Всички посетители на града могат да се възползват и от безплатните пешеходни турове с екскурзоводи на британски език, които ще продължат до края на септември, прецизираха от ТИЦ.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР