Туристическият бранш у нас е един от най-засегнатите от коронавируса,

...
Туристическият бранш у нас е един от най-засегнатите от коронавируса,
Коментари Харесай

8 лева за порция пържени картофки на български плаж

 Туристическият отрасъл у нас е един от най-засегнатите от ковид, само че по родното Черноморие зачестяват случаите, в които и дребното туристи могат да бъдат изгонени.

Снимка в обществените мрежи разбуни духовете, откакто сподели цена от 8 лева за цената на пържени картофи. Случаят е от заведение край Каварна.

Туристката Деница Андонова остава неприятно сюрпризирана, когато по време на своята отмора, сяда в едно от заведенията край Каварна, с цел да хапне. Според фотография на менюто, оповестена в персоналния й профил в обществената мрежа Фейсбук, 200 грама пържени картофи без сирене костват 8 лева

За да прибавим и малко от млечния артикул, доплащаме още 2 лева Бърза информация в някоя от брошурите на огромните вериги демонстрира, че кг картофи върви по 0,79 лева Във въпросното заведение обаче ще дадем 40 лева за пет порции (1 кг) от гарнитурата, съобщи " Монитор ".

Описанието на фотоса гласи " Едно от заведенията по северното Черноморие ни бърка крепко в джоба ". На него ясно се вижда, че това не са единствените повишени цени - за 250 грама цаца би трябвало да броим 10 лева Впечатление прави и калкана, чиято цена нормално е към 40 лв/кг - тук обаче ще платим 35 лева единствено за 250 грама.

Дъждът от гневни потребителски мнения не закъсня. Част от тях гласят " там българи съвсем не вървят, но пък е цялостно с чужденци " и " обикновено, откакто се изпълни с платежоспособни румънци, ден година храни ".

Постът е споделен над 1500 пъти, а мненията под него надвишават 60.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР