Туристическият бранд на България вече има ново лице – номинираната

...
Туристическият бранд на България вече има ново лице – номинираната
Коментари Харесай

Мария Бакалова стана посланик на БГ туризма

Туристическият бранд на България към този момент има ново лице – номинираната за „ Оскар “ актриса Мария Бакалова.

По покана на служебния министър доцент Стела Балтова първата българска актриса, номинирана за „ Оскар “ – Мария Бакалова, беше посетител през днешния ден в Министерството на туризма, незабавно след присъединяване си във фестивала в Кан. На срещата министър Балтова оцени триумфа на Мария Бакалова, че за толкоз малко време тя съумя да направи толкоз доста – освен за младежите, дръзнали да тръгнат по нейния път в света на киноизкуството, само че и като насочи прожекторите към България, към родния си Бургас и към нашата част на Европа, оповестиха от министерството на туризма.
Снимки: Министерство на туризма  Мария Бакалова стана дипломат на БГ туризма (СНИМКИ)

Бранд България към този момент има своето ново лице, което да направи страната ни още по-популярна и разпознаваема, откакто министър Балтова връчи почетен знак на младата актриса „ Посланик на дестинация България “ и я поздрави за триумфите и високите върхове, които е постигнала за нежната си възраст. „ Моят екип и аз бихме се радвали да приемете тази алегорична роля на дипломат и да прегърнете като своя идея популяризирането на многообразието на туристическа дестинация България “, съобщи министър Балтова, поднасяйки почетния знак.
Снимки: Министерство на туризма  Мария Бакалова стана дипломат на БГ туризма (СНИМКИ)

Мария Бакалова благодари и показа какъв брой е разчувствана, казвайки, че приема с отговорност оказаната ѝ чест. Тя акцентира, че България е прелестна страна и нейните хубости, вкусна храна и антична история би трябвало да се разпространяват. „ За мен е чест и горделивост да се назовавам българка и постоянно съм обичала България. Искрено се надявам новото, младото потомство да са щастливи и горди, че са българи “, тъй като познават историята си и макар, че срещат компликации, това построява характера им, съобщи младата актриса. По думите ѝ природата и архитектурата ни са извънредно красиви и тя ги преоткрива всякога, когато с наслада се завръща вкъщи.
Снимки: Министерство на туризма  Мария Бакалова стана дипломат на БГ туризма (СНИМКИ)

„ Трябва да позволим на хората да почувстват България “, прикани Мария Бакалова.

Министърът изрази убеденост, че точно младите и съумели българи са нашите посланици по света, а триумфите за Мария Бакалова занапред предстоят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР