Туристически обекти от асеновградския регион са част от Годишните награди

...
Туристически обекти от асеновградския регион са част от Годишните награди
Коментари Харесай

Четири туристически обекта от Асеновградско се състезават в националния конкурс за туризъм

Туристически обекти от асеновградския район са част от Годишните награди в туризма 2019 година, по самодейност на Министерството на туризма. Асеновград е включен в категорията " Изборът на българите " с три обекта.
В конкуренцията вземат участие Исторически музей-Асеновград, Наказателно-процесуален кодекс Асенова цитадела и Бачковският манастир " Успение Богородично " в село Бачково . За първия обект досега са дали своят вот общо седем души. Наказателно-процесуален кодекс Асенова цитадела е получила поддръжка с едвам 66 гласа, а Бачковският манастир - 36 гласа. Палеонтологичният музей в Асеновград също е намерил място в класацията на Министерството на туризма. Обектът взе участие в категорията " Журналистически материал на тематика туризъм в България за 2019 година в онлайн медия " посредством публикация със заглавие " 5-метров скелет на античен мастодонт извисява снага в Асеновград. До момента той е спечелил малко над 4,3% от гласовете на българските жители.
Общият брой на категориите в състезанието е 16, а при еднакъв резултат на претенденти е допустимо броят на финалистите да бъде по-голям. Гласуването се прави онлайн в уеб страницата на Министерството на туризма. Победителите ще бъдат оповестени на специфична гала и ще бъдат оповестени на страницата на състезанието.
Междувременно, специалисти критици считат, че тази година визуализацията на класацията е осъществена по извънредно неуместен и замайващ за потребителите метод. Специалистите показват, че с цел да се гласоподава за съответен обект, той не може да бъде открит посредством секцията за търсене в уеб страницата. А в противен случай, гласуващите ще би трябвало да прегледат всички категории една по една, с цел да открият дали вземат участие местности и монументи на културата от техния град . А може би, тъкмо тази визия е с ясна целеустременост?
Освен това, обектите са подредени по области, без всякаква логичност - не са нито по азбучен ред, нито по община, нито по град или село, както би било доста по-елементарно и налично за хората, споделят туристически специалисти. И не на последно място, гласувайки в листата, потребителите би трябвало наложително да знаят името на обекта, който желаят да поддържат, тъй като липсва фотография. Това в допълнение затруднява избора на гласуващите, защото може да докара до недоразумения поради комплициране.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР