Туристи тичали в планината, моля ви се и не ги

...
Туристи тичали в планината, моля ви се и не ги
Коментари Харесай

Който умре в планината – глоба!

Туристи тичали в планината, апелирам ви се и не ги пуснали в частен подслон. Били нещо недоволни. Е, не може по този начин. 

Туристите щели да пукнат от мраз. Единият даже бил по къси гащи. Закалявал се е. Лъже! Ако желае да се закалява, да пие витамин С. Всички знаем по какъв начин става закаляването. Как не го е позор? Ами в случай че го види някое дете, какво ще си намерения? А? Било е през нощта, ще кажете? Ами, в случай че детето е с апарат за нощно виждане? А?

Представяте ли си по какъв начин зад вратата едни хора ядат и пият, пукат пиратки и бичат хора, а от другата страна едни други пукват от мраз? На пръв взор наподобява непочтено, но дали е по този начин?

Първо!

Какво очаквате през зимата? Да не е мраз ли? Да не би да желаете от топлинен удар да пукнат? Хайде да се придържаме малко към действителността.

Второ!

Планината не е за бягане. Ако желаете да тичате, тичайте си у дома или тук-там обозначени за бягане. Същото важи и за ходенето. Малко ли алеи направи общината? Това тротоари, това градинки… Ама вие на инат в планината. Да бутате властта желаете.

Трето!

Били хвърляли снежни топки по прозорците. Това, както щете го наричайте, но си е безчинство.

Четвърто!

Активисти ли сте, зелени ли сте, филодендрони или еделвайси. Дайте да се разберем. Вие сте си вие – планината си е планина. Ако нещо не ви харесва – не го харесвайте. За останалото си има закони. Ето го и закона за частната благосъстоятелност. Значи хората с пот на челото са си създали частен подслон, с цел да могат да си папат и пият в стеснен фамилен кръг, а вие ходите и им разваляте празника. Повтарям - частен подслон. Щом имат документи, значи е частен.

И планините са частни. Ако са издадени документи, несъмнено. И се развиват. Тоест, бочат се всякакви неща по тях за развиване на планината, от което планината автоматизирано става от елементарна, тривиална планина – развита планина. Носи доходи. Нещо като развитото социалистическо общество, само че става въпрос за планина.

Засрамете се малко, в случай че нямате морал, най-малко закона спазвайте. Ами в случай че вземе да се самосезира прокуратурата? А?
Плюс това кой е споделил, че планината не е за пиянство?

Грешка! Планината е за пиянство. Аз, персонално съм пил на планина и от опит знам, че там е доста уместно. Дори може да се яде колбас и съветска салата. Сигурно ще кажете, че и яденето е неразрешено? Не драги ми съперници. Щом не е неразрешено, е разрешено. Това се назовава народна власт.

Ако толкоз държите да спортувате в планината, което след толкоз доста фитнеси към вас си е живо извращение, апелирам не пречете на пиещите и ядящите. Това се назовава приемливост.

Ако желаете красиви гледки – ми имате си компютри. Сложете си подобаващ скриншот. Наслаждавайте му се. Дори може панорама от луната да си сложите.

И последно! Който почине в планината, би трябвало да се глобява. Хората са измислили за тази цел лечебни заведения, гробища и други заведения.

Хайде честита нова година. И помнете! Ако желаеме да почитаме непознатото, би трябвало да почитаме непознатото. Това все едно Божинката го е споделил, но не е той. Само по буквите си наподобява.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР