Туристи се оплакаха от лоши условия, ниска хигиена и дървеници

...
Туристи се оплакаха от лоши условия, ниска хигиена и дървеници
Коментари Харесай

Мърсотия и дървеници в хотел на морето

Туристи се оплакаха от неприятни условия, ниска хигиена и дървеници в хотел, за който платили по 90 лв. на вечер. Мястото за настаняване се намира в Черноморец, съобщи Нова телевизия.

" Посещавал съм много хотели, само че подобен видях за първи път - нечистотия. Това място за настаняване в случай че е аршин за навестяване от възрастни и деца - за мен е цялостен срам ", сподели Иван Колев.

 Снимка: Скрийншот от Нова телевизия

Той твърди, че снаха му е получила обрив след първата вечер в хотела. " Помислихме си, че има комари. След втората нощувка беше цялата нахапана от дървеници ", добави Колев.

 Снимка: Скрийншот от Нова телевизия

На въпрос дали е потърсил опция за диалог с шефа на място, Иван сподели: " Там не можеш да намериш никого - нито шеф, нито човек на рецепция ", добави мъжът.

 Снимка: Скрийншот от Нова телевизия

Туристите подават сигнал до РЗИ-Бургас. Оттам дадоха отговор, че ще извършат инспекция по случая.

" Хотелът е обезпаразитен по всички условия - всяка една стая и кулоар. Това можем да го потвърдим с документи. До момента туристите, които са ни гостували, са оставали доста удовлетворени и очаровани ", изясни шефът на хотела.

Министерството на туризма също извърши инспекция по сигнала. " При цялостната ревизия на обекта не бяха открити нарушавания, евентуално хотелиерът е отстранил това, което е било като неизправност. Предстои да правим повторна инспекция, с цел да сме сигурни, че цената и качеството дават отговор на желаната туристическа услуга ", съобщи началникът на отдел " Регулиране на туристическите действия " Елеонора Добрева.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР