Туристи се карат на плаж Делфин край Царево заради забраната

...
Туристи се карат на плаж Делфин край Царево заради забраната
Коментари Харесай

Нудисти на нокти! Гонят ги от плаж "Делфин"

Туристи се карат на плаж Делфин край Царево поради възбраната за нудисти. От неделя върху пясъка е сложена табела с надпис „ Плажът не е нудистки! “. До разногласието се стигна, откакто наемателят направи опит да изгони нудистите от мястото, което е известно като най-старият нудистки плаж по Южното Черноморие.

„ Дори по време на комунизма такова нещо не е имало. Не е идвала милиция “, сподели пред камерата на бТВ един от нудистите. " Няма да остане плаж по това Черноморие, в който да не се намеси така наречен „ бизнес “, прибавя той.

Не ми е прелестно, че има голи хора тук, показа пък стара дама. Много хора споделят, че им е доста хубаво тук, само че поради нудистите няма повече да идват, споделя тя.

Не ми пречат хората без бански, изключително, в случай че наподобяват добре, споделя пък различен от интервюираните.

Спасителите на единствения пост признават, че не вършат разлика сред плажуващите, само че наблюдават те да не се смесват.
Ако някой се дави, ще скоча и ще го спася, без значение дали е облечен или гол, сподели Андрей Борисов.

Чадърите и шезлонгите са без пари, само че единствено за хората, които са с бански.

От Община Царево настояват, че разпоредба и санкции за нудизъм няма.

„ Една дребна група хора имат вяра, че това е техният плаж. Един наемател си мисли същото, само че в случай че някой може да претендира за благосъстоятелност, това са локалните хора, които знаят, че това е плажът на всички “, съобщи кметът Георги Лапчев.

Според хората, там казусът ще ескалира в идващите дни, когато се чака да дойдат доста отпускари и свободно оставената за тях зона няма да може да ги побере.

Те упорстват дребното плажче в парк Странджа да бъде възобновено в предходния му тип и да бъде оповестено от страната за екомясто.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР