Туристи са прекарали 4 часа през нощта на магистрала "Струма",

...
Туристи са прекарали 4 часа през нощта на магистрала "Струма",
Коментари Харесай

Среднощен УЖАС! Туристи бедстват на магистрала у нас, защото свършила…

Туристи са прекарали 4 часа през нощта на автомагистрала "Струма ", откакто горивото на рейса, с който се прибирали от Гърция, свършило на пътя. Според пасажерите повода да замръкнат на шосето е водачът, източил нафтата на автобуса, заяви Нова тв.

Около 22:30 ч. закъсахме на автомагистралата, след разклона за Дупница. Вътре имаше водач и екскурзоводка. Спряхме и стартира лутане. Разбрахме, че е свършило горивото на рейса, описа една от пътничките в рейса. Според друга жена лидерът и екскурзоводката не са ги уведомили навреме какво се случва. Шофьорът не пуснал даже светлини в рейса, с цел да не хаби акумулатора.

Хората звънели на 112, откъдето ги посъветвали да сложат светлоотразителен триъгълник, само че се оказало, че подобен липсва.

Същият рейс трябвало на идващия ден да пътува до Пампорово. Като пресметнахме горивото, в него е трябвало да има още 150 литра нафта. Управителят на транспортната компания, чийто рейс е нает, не знаеше къде е нафтата и не можеше да уточни кой е отговорен, изясни Добромир Илиев, шеф на туристическата компания „ Глобал тур”.

От транспортната компания „ Еделвайс 0707”, осигурила рейса за екскурзията, допускат, че някой е източил гориво при спирките на автобуса.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР