Туристи са били заловени от полицията, докато правели тройка в

...
Туристи са били заловени от полицията, докато правели тройка в
Коментари Харесай

Заловиха туристи да правят тройка в джакузи

Туристи са били хванати от полицията, до момента в който правели тройка в джакузи в "сексуалната столица на света ". Смущаващият миг бил сниман от камера в Rioja Club в Патая, Тайланд.
Мъжете, които са от Западна Европа, само че не са били разпознати, пиели в клуба вечерта и заплатили на 20-годишна жена към 2000 бата (46 паунда) за един час в горещата вана с нея, оповестява полицията, представена от dailystar.co.uk.

Полицаите са нахлули в стаята и са заловили двамата мъже. В клуба е имало 15 проститутки, които пиели с клиенти, и една, която правела секс в една от стаите на горния етаж.

Двамата туристи пиели бира и пушели цигари, като единият от тях се наслаждавал на орален секс от момичето.

В клуба в началото влезнали чиновници под прикритие и удостоверили, че там се предлага секс против 3 000 бара (70 паунда) за момиче.
При акцията били открити презервативи, лубриканти и други секс играчки. Мениджърът на клуба е бил задържан и отведен за разпит.

Властите, които неотдавна не разрешиха отварянето на нови стриптийз клубове в града, не престават да нахлуват в клубове, с цел да изкоренят проституцията.

Директорът на полицията в Патая Апичай Клобпеч декларирал:

"Това беше следващата сполучлива интервенция. Не можем да допуснем това в Патая. Това е курорт за фамилии и хора от всякаква възраст. Ще продължим да вършим още сходни интервенции за пречистване на региона. "

Патая има имидж на "Sin City " (Град на греха), само че полицията се пробва да промени този облик посредством сходни акции в обществени домове. Проституцията и голите представления там са противозаконни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР