Tурист съди хотел в Южна Каролина, след като хлебарка пропълзя

...
Tурист съди хотел в Южна Каролина, след като хлебарка пропълзя
Коментари Харесай

Мъж оглуша, след като хлебарка пропълзява в ухото му в хотел

Tурист съди хотел в Южна Каролина, откакто хлебарка пропълзя в ухото му до момента в който спи и го остави ням.

Инцидентът е станал в Sands Ocean Club Resort, намиращ се в курортния град Мъртъл Бийч. Гост на хотела на име Тод Вансикъл се разсънва сутринта със мощна болежка в ухото, която се оказва, че се дължи на пълзящото вътре в него насекомо.

След случая мъжът губи слуха си и към този момент не може да извършва отговорностите си у дома и на работното си място. Той е бил заставен да заплаща огромни медицински сметки, а на всичкото от горната страна губи и заплатата си по време на болничния, написа " Independent ".

Заради всичко, което му се е наложило да изтърпи, екскурзиантът взема решение да съди хотела. Той упрекна управлението му в повърхностно отношение към гостите. „ Стаята не беше поддържана чиста и не беше тествана за хлебарки “, споделя Вансикъл в свое изказване.

Това не е първият път, когато насекомо пропълзява в ухото на човек до момента в който спи. Подобна обстановка се случи през януари в новозеландския град Окланд със Зейн Уодинг. Мъжът се събудил със запушено ухо и почнал да изпитва мощна болежка. По-късно той отишъл в клиника, където лекарят извадил хлебарката благодарение на медицински аспиратор.

През февруари пък консуматор на уеб страницата редит споделя по какъв начин е разкрил неприятна находка в ухото си, откакто е пренебрегнал сърбежа в него. Според мъжа в слуховия му канал имало паяк.

Той споделя, че е работил в градината на съседа си две седмици преди да бъдат открити развъдилите се вътре в него паяци. „ След като прекарах през целия ден в рязане на шубраци и разнообразни други задания, седнах на дивана и усетих необичайно драскане в ухото си “, споделя създателят на обявата.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР