Турбофолк дива от съседна Сърбия иска да пее на ухо

...
Турбофолк дива от съседна Сърбия иска да пее на ухо
Коментари Харесай

Сръбска фолк звезда иска да пее на Гришо

Турбофолк дива от прилежаща Сърбия желае да пее на ухо на Гришо. Теа Таирович даже се съгласява да извърши парчето на Камелия „ Луда по тебе ”, което е обичано и на Новак Джокович, научи HotArena.

Изкусителката, която е и последната дуетна половинка на трагично умрелия Шабан Шаулич, признава, че не е почитател на спорта, само че за Димитров е чувала и знае песента на Камелия. И на драго сърце би я изпяла за него.

„ Разбира се, че ще го направя за Гришо, за какво не! Пея всичко, което хората ме помолят ”, признава хубавицата, написа „ България през днешния ден ”.

В момента сръбкинята е свободна и не е решила, дали в бъдеще е подготвена да си потърси за мъж българин или сърбин. „ Все още не съм опознала добре вашите мъже. Трудно ми е да дефинира кои са по-красиви ”, споделя още тя.

И добавя, че сега за нея е най-важна кариерата. „ Истинската обич ще се появи отнякъде ”, уверена е изпълнителката от Нови Сад.

Междувременно друга нейна колежка напряко подлуди таблоидите, откакто не отхвърли клюки за връзка с Димитров. Милица Павлович загатна, че сред двамата в действителност би могло да се случи нещо.

„ Радвам се, че ме желаят за снаха и че прилежащата страна има хубаво мнение за някой от нашия район. Чух обаче, че Григор е инфектиран, тъй че от евентуална среща и обич нищо няма да излезе към този момент.

Той е бил с Никол Шерцингер? Е, не ме скарвайте с нея, обичам я ”, бяха думите на Милица.

Припомняме ви, че Димитров се болести с Covid-19 по време на визитата си в Сърбия, до момента в който бе посетител на шампионата на своя другар Джокович.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР