Тунис победи с 1:0 Франция и сложи край на серията

...
Тунис победи с 1:0 Франция и сложи край на серията
Коментари Харесай

Тунис шокира Франция, но не успя да продължи в надпреварата

Тунис победи с 1:0 Франция и постави завършек на серията на " петлите " от девет мача без загуба на международни шампионати по футбол. Африканският отбор стигна до триумфа с гол на капитана си Уахби Хазри в 58-ата минута, само че това не се оказа задоволително за класиране към осминафиналите на международното състезание в Катар, защото в другия мач от четвърта група Австралия победи с 1:0 Дания и зае второто място. Тунис остана трети в подреждането с 4 точки, до момента в който Франция приключва на първа позиция с 6 точки, колкото има и Австралия, само че международните първенци имат по-добра голова разлика.

След гола Дидие Дешан реши да вкара част от титулярите си и на терена се появиха Килиан Мбапе, Адриен Рабио, Антоан Гризман и Усман Дембеле, осведоми БНР. Това промени силите на терена и играта към този момент се придвижи в половината на Тунис.
В 89-ата минута Рандал Коло Муани бе доста покрай изравняването, само че ударът му отвън границата на наказателното поле мина на сантиметри от страничната греда на вратата на Аймен Дамен.
Главният арбитър Матю Конгър от Нова Зеландия назначи осем минути добавено време и в последните секунди от тях Антоан Гризман вкара след безредие в наказателното поле. Голът в началото бе зачетен, само че след дълго преразглеждане на обстановката с ВАР бе анулиран поради засада нападателя на Атлетико (Мадрид).
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР