Тунис и Франция се изправят един срещу друг в последен

...
Тунис и Франция се изправят един срещу друг в последен
Коментари Харесай

ОЧАКВАЙТЕ НА ЖИВО: Тунис - Франция, съставите

Тунис и Франция се изправят един против различен в финален дуел от група „ D “ на Световното състезание в Катар. Сблъсъкът на „ Едюкейшън Сити Стейдиъм “ в град Ал Раян започва в 17:00 часа и ще може да го наблюдавате в директно предаване по DIEMA , DIEMA SPORT 3 , DIEMA SPORT 3 4K , както и НА ЖИВО С КАРТИНА в уеб страницата.

Световният първенец Франция към този момент си обезпечи присъединяване на осминафиналите в Катар след успехите над Австралия с 4:1 и Дания с 2:1. „ Петлите “ ще си обезпечат първото място в групата и с реми против Тунис, макар че ще се опитат да станат първия тим с цялостен актив от точки след края на груповата фаза. Очакванията са въпреки всичко селекционерът Дидие Дешан да направи някои промени в състава.

Африканците обаче ще гонят наложителна победа, само че и ще се надяват на удобен процес в другия дуел, с цел да продължат напред към 1/8-финалите. Тимът на Джалел Кадри е финален преди този дуел с 1 точка, колкото има и третият Дания, който ще играе в Австралия (3 точки).

Селекционерът на Тунис съобщи преди днешния мач, че във футбола няма невъзможни неща и африканците са способни да поднесат изненада против Франция.

„ С футболистите си приказваме, че няма невъзможни неща. Все още не сме изгубили всички шансове и сме стимулирани за една последна борба. Вярваме и към момента пазим вяра. Имаме добър тим и нека имаме и малко шанс, с цел да се класираме в идната фаза “, Кадри.

17:00 часа |

Световно състезание по футбол, Катар 2022, група „ D “, трети кръг

Съставите на двата тима:

ТУНИС : Аймен Дахмен, Али Маалул, Ясин Мериа, Монтасар Талби, Вайди Кешрида, Мохамед Бен Ромдан, Елис Скири, Айса Лайдуни, Енис Слиман, Надер Гандри, Уахиб Хазири

Селекционер: Джалел Кадри

ФРАНЦИЯ : Стив Манданда, Едуардо Камавинга, Аксел Дизази, Рафаел Варан, Ибрахима Конате, Жордан Верету, Орелиан Чуамени, Юсуф Фофана, Матео Гендузи, Кингсли Коман, Коло Муани

Селекционер: Дидие Дешан

Главен арбитър: Мат Конгър, Нова Зеландия

Стадион: „ Едюкейшън Сити Стейдиъм “, Ал Раян, Катар
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР