Тунинг компанията Novitec не пропусна възможността да се разпише върху

...
Тунинг компанията Novitec не пропусна възможността да се разпише върху
Коментари Харесай

Novitec изкара над 1100 конски сили от Ferrari SF90

Тунинг компанията Novitec не пропусна опцията да се разпише върху Ferrari SF90 Stradale и сподели специфичен пакет за суперколата. Той прибавя аеродинамични детайли към италианското возило, а също така се грижи и за увеличението на мощността му с към 10%. Хибридната машина към този момент може се похвали с мощ 1109 конски сили и ускоряване от 0 до 100км/ч в границите на 2.4 секунди. Същият спринт от място, само че до 200км/ч лишава 6.3 секунди, а оптималната скорост към този момент доближава над 340 км/ч. Това е реализирано с напълно нова генерация и модифициран програмен продукт на мотора.
`Novitec

Освен по-добрите характерности, Novitec дава обещание и по-голяма сензитивност на педала на газта, както и по-добро ускоряване при всевъзможни скорости. Допълнително пакетът включва понижаващи пружини, подобряващи както визията, по този начин и държанието на колата.
`Novitec

Промените по визията приключват с карбонови детайли като да вземем за пример предния сплитер, нови прагове, декоративни детайли по предния похлупак и калниците, както и нови джанти в размер от 20 и 21 цола. От Novitec споделят, че по избор на клиента могат да бъдат направени и разнообразни конфигурации в интериора.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР