Тунинг компанията G-POWER, известна със своите програми за силов тунинг на автомобили

...
Тунинг компанията G-POWER, известна със
своите програми за силов тунинг на
автомобили
Коментари Харесай

G-POWER BMW M5: 700, 750 или 800 конски сили

Тунинг компанията G-POWER, известна със своите стратегии за силов тунинг на автомобили от портфолиото на BMW, анонсира новата си самодейност на тематика новото поколение M5. В резултат на нанесените подобрения, клиентите на компанията могат да разчитат на нарастване в максималната мощ на моторите на своите коли до 700, 750 или 800 конски сили.

Дори в “базовата ” доработка на M5 от G-POWER се регистрира нарастване в максималната мощност от 100 конски сили, а максималният въртящ миг е с 90 единици повече и достига 840 Нм. Корекциите тук се нанасят без каквато и да била замяна или добавене на нов детайл, като всичко се дължи на настройка в електрониката.

Вторият стадий в програмата на G-POWER за BMW M5 (G30) включва препрограмиране на електронния ръководещ блок на двигателя на автомобила, както и промени по изпускателната система, а третата с нейните 800 конски сили идва в следствие на монтирането на изцяло решение за изпускателната система с направена от титан такава, доработка на мотора и други.

В топ-версията на доработката си, M5 от G-POWER идва с опция от ускоряване от 0 до 100 км/ч за 2.9 секунди и максимална скорост на придвижване от над 335 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР