Тунелът, от който украинските военни и бойците на Азов тръгват

...
Тунелът, от който украинските военни и бойците на Азов тръгват
Коментари Харесай

Тунелът, от който излизат украинските военни от „Азовстал“

Тунелът, от който украинските военни и бойците на Азов потеглят да се предадат, е сниман от сътрудник на РИА Новости, който дружно с бойците от батальон " Восток " на армията на ДНР влизат в завода след освобождението му.

Това са първите фрагменти от входа на тунела, снимани след приключването на капитулацията на украинските военни и " Азов ".

Групата влезе в територията на завода по същия път в североизточния завършек на територията на „ Азовстал “, по който украинците щяха да се предадат.

На фрагментите се вижда един от разрушените цехове на завода. Все още е неразрешено влизането вътре, защото се правят действия по инспекция за съществуване на мини и разминиране.

Руското министерство на защитата заяви на 20 май, че територията на „ Азовстал “ е изцяло освободена, „ подземните уреди на предприятието, в които се криеха бойците, са под цялостния надзор на съветските въоръжени сили. Общо, по данни на Министерството на защитата на Руската федерация, от 16 май 2439 нацисти от полк Азов и украинските военни са поставили оръжие и са се предали, които бяха блокирани на територията на завода за към месец.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР