Тунелът и съблекалнята, която използва тимът на България, на националния

...
Тунелът и съблекалнята, която използва тимът на България, на националния
Коментари Харесай

Нова визия надъхва националите срещу Черна гора

Тунелът и съблекалнята, която употребява отборът на България, на националния стадион " Васил Левски " са с нова визия поради селекцията на Петър Хубчев. Специално за старта на европейските квалификации управлението на БФС направи всичко допустимо националите да се усещат още по-комфортно. Тунелът преди стълбите за излизане на терена блестна с надпис: " В името на България ". От двете страни има главата на лъва от щита на емблемата, с която Ивелин Попов и компания играят от известно време. На стените има следните цитати: " Напред лъвове, напред юнаци ", " #винаги дружно, постоянно лъвове " и " Сърце, душа за България ".

Надъхващи цитати към този момент има и в съблекалнята на " трикольорите ", която също е претърпяла смяна и има доста по привлекателен и прекрасен тип. Там специфична изненада има за всеки един от играчи, която ги чака в персоналните им шкафчета.

Обновена визия има и рейсът, който вози националите. Специално брандиран рейс с цветовете на родния трикольор са получили националите. Неговата визия е еднотипна с останалите промени, като водещо е главата на лъв, който е от двете страни на транспортното средство. Той грее и на билетите за мача. От двете страни на рейса пък има по един надпис: " Винаги Лъвове " и " Национален тим по футбол ". ЕВРО 2020 1 кръг, петък 22 март  България 19:00предстои  Черна гора
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР