Тунджай стреля без да иска! Не видяхме кръв. Това заяви

...
Тунджай стреля без да иска! Не видяхме кръв. Това заяви
Коментари Харесай

Майката на ревнивия стрелец проговори, но трудно се разбира

" Тунджай стреля без да желае! Не видяхме кръв. " Това съобщи майката на обвинявания в опит за ликвидиране Тунджай Филипов - Албена, в съда, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . По думите й Николай нападнал сестрата и дамата на Тунджай, който на собствен ред опитал няколко пъти да изгони Николай.

Албена Филипова описа още, че Тунджай отишъл в дома й за пари, само че нея я нямало. А синът й дружно с Николай били и пияни. Пияният Николай имал полови подмятания към сестрата, а по-късно и към дамата на Тунджай, което провокирало експанзията на Филипов.

Срещу Тунджай е повдигнато обвиняване в това, че на 1. 01. 2018 година в Пловдив е направил опит съзнателно да умъртви Николай Николов от Пловдив, като действието е останало незавършено заради независещи от волята на дееца аргументи – закононарушение по член 115 вр. член 18 ал.1 от Наказателен кодекс, и в това, че на 1. 01. 2018 година в Пловдив е държал огнестрелно оръжие – 1 брой револвер марка " EKOL " модел Р 29, CAL 9 мм P.A.K., ведно с 1 бр. пълнител, без да има за това съответно позволение – закононарушение по член 339 ал.1 от Наказателен кодекс. 

По делото са разпитани очевидци, осъществени експертизи, конфискувани материални доказателства. Спрямо обвинения е взета мярка за неотклонение " задържане под стража ". Най-тежкото планувано наказване за закононарушенията, в които е упрекнат Филипов, е отнемане от независимост от 10 до 20 години.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР