Тумба цигани превърнаха в гето центъра на Бургас. Без никакъв

...
Тумба цигани превърнаха в гето центъра на Бургас. Без никакъв
Коментари Харесай

Тумба цигани втрещиха бургазлии: това ли са властелините на града?

Тумба роми трансфораха в гето центъра на Бургас. Без никакъв морал, нечистоплътните роми се разхождат полуголи по основните улици „ Александровска “ и „ Богориди “ пред шокираните погледи на бургазлии и туристи. Всъщност щеше да е комично, в случай че не беше трагично, защото това се трансформира в всекидневие. Допреди няколко години сходно масирано събитие на роми не бе забелязвано в централната част на града, оповестява „ Флагман “.

Това се трансформира в рискова наклонност още през лятото на 2016 година, когато локалният парламент спореше дали да забрани бурките на територията на община Бургас. Общинският консултант от ГЕРБ Румен Ангелов предложи промени в наредбата за запазване на публичния ред, предвиждащи солени санкции за хората, ходещи в непристоен тип в центъра на Бургас. Изненадващо обаче докладната беше оттеглена.

В Наредбата за запазване на публичния ред и в този момент има точка, която касае нарушение на моралните правила, обясниха от пресцентъра на Община Бургас. „ Служители на УКОРС би трябвало да наблюдават дали в градския превоз и в публичните здания влизат лица в непристоен тип “, допълниха от администрацията.

Това обаче очевидно не касае откритите публични места, какъвто е центърът на Бургас да вземем за пример. Хиляди туристи дневно се разхождат по централните улици на морския град, с цел да се насладят на хубостта му.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР