Тумба роми са налетели върху полицейски патрул около 24 часа

...
Тумба роми са налетели върху полицейски патрул около 24 часа
Коментари Харесай

Страшен екшън в Пловдивско! Циганска пасмина се опита да убие полицаи!

Тумба роми са налетели върху полицейски патрул към 24 часа нощес. Грозният екшън се е разиграл в пловдивското село Шишманци, написа БЛИЦ.

Униформените са спрели за инспекция лек автомобил „ Опел “. Установили, че водачът е недееспособен и няма шофьорска брошура. Извезели са табелите на автомобила и са му съставили акт.

Човекът си тръгнал, само че по-късно се върнал с татко си и тайфа роми от фамилията. Започнала препирня, а ромите упорствали да бъде върната табелата на автомобила, а служителите на реда да си тръгнат, защото не били от техния район. Обиждали и псували.

В един миг побеснелият татко на глобения лидер се качил на БМВ-то си и с все мощ го забил в полицейската кола. Автомобилът на ченгетата е помлян, само че за благополучие те не са потърпевши. Веднага са подали сигнал до сътрудниците си, които изпратили подкрепление.

Петима мъже са задържани, измежду които бащата на отговорния водач и самият той. Източници на БЛИЦ подчертаха категорично, че в село Шишманци няма етническо напрежение и ромите в махалата са извънредно кротки.

Въпросните „ екшън “ герои били преселници. По случат е формирано досъдебно произвеждане.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР