Тумба роми са налетели върху полицейски патрул около 24 часа

...
Тумба роми са налетели върху полицейски патрул около 24 часа
Коментари Харесай

Подивели роми опитаха да убият полицаи край Пловдив

Тумба роми са налетели върху полицейски патрул към 24 часа нощес. Грозният екшън се е разиграл в пловдивското село Шишманци.

Униформените са спрели за инспекция лек автомобил " Опел “. Установили, че водачът е недееспособен и няма шофьорска брошура. Извезели са табелите на автомобила и са му съставили акт. Човекът си тръгнал, само че по-късно се върнал с татко си и тайфа роми от фамилията.

Започнала препирня, а ромите упорствали да бъде върната табелата на автомобила, а служителите на реда да си тръгнат, защото не били от  техния район.

Обиждали и псували. В един миг побеснелият татко на глобения лидер се качил на БМВ-то си и с все мощ го забил в полицейската кола. Автомобилът на ченгетата е помлян, само че за благополучие те не са потърпевши.

Веднага са подали сигнал до сътрудниците си, които изпратили подкрепление. Петима мъже са задържани, измежду които бащата на отговорния водач и самият той.

Източници подчертаха категорично, че в село Шишманци няма етническо напрежение и ромите в махалата са извънредно кротки. Въпросните " екшън “ герои били преселници. По случат е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР