Тук в тази зала най-важното е да пишем и приемаме

...
Тук в тази зала най-важното е да пишем и приемаме
Коментари Харесай

Нинова: Днес Борисов призна

" Тук в тази зала най-важното е да пишем и одобряваме закони, ръководещото болшинство показва законодателна отпадналост и правна неначетеност " . Това съобщи ръководителят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Корнелия Нинова в изказването си за новата сесия на Народното събрание. 

Тя даде образец с измененията в Закона за правосъдната власт, Закона за домашното принуждение и Наказателния кодекс. По-думите ѝ това държание е основало юридически и житейски безпорядък в страната.  

" Днес господин Борисов пред залата призна Политическа партия, Демократична България, ГЕРБ и Алексей Петров са договаряли държавното управление ", удостовери във времето нашите думи, разяснява Нинова. Изобщо не ги движи европейското бъдеще на България, ползите на народа, движат ги само персоналните, партийнитете, препирането и гарантирането, че няма да се носи отговорност за това, което са провили през годините обратно, съобщи тя. 

" Единственият резултат от правосъдната промяна е препирането на Бойко Борисов " , съобщи още Нинова. 

Относно смяната в Конституцията тя прикани да не се отстранява служебния кабинет. Не правете Конституция " интуито личност " за един човек, прикани Нинова. Запишете, че служебното държавно управление и неговите пълномощия се прецизират в закон, предложи Нинова.  
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР