Тук сме, за да изразим силната си подкрепа за един

...
Тук сме, за да изразим силната си подкрепа за един
Коментари Харесай

Огнян Ценков подкрепи кандидатурата на Нона Марчина за кмет на с. Градец

Тук сме, с цел да изразим мощната си поддръжка за един от нашите най – млади претенденти – Нона Марчина. Тя пое отговорността да бъде претендент за кмет на най – огромното село в община Видин - с. Градец и го направи с желанието и ентусиазма, присъщи на младостта. В тима на Политическа партия ГЕРБ има доста младежи и ние се гордеем с това – те са носителите на нови хрумвания и нова сила. Те са бъдещето на Видин и на страната ни. Нона има поддръжката на Политическа партия ГЕРБ, поддръжката на нашия мощен и обединен екип. Убеден съм, че тя ще бъде деен, добър и грижлив кмет, тъй като е добър и грижлив човек. Това сподели пред поданици на с. Градец претендентът за кмет на община Видин от Политическа партия ГЕРБ Огнян Ценков, оповестиха от пресцентъра на партията.



В срещата взеха присъединяване и претендентите за общински съветници на партията Венци Пасков, Веселка Асенова, Венцислав Боянов, Калин Каменов, Анна Маринова, Янита Каменова и Иван Цолов. Официален посетител бе регионалният шеф на Видин Албена Георгиева.



„ Много постоянно ме питат какви обещания ще дам, с цел да се харесам на хората. Отговорът е елементарен, тъй като аз желая за Градец това, което желаете вие, което желаеме всички ние. Моята стратегия я пишем ние, дружно. Няма да давам обещание неща, които не мога да извърша. ГЕРБ е виновната партия, която извършва поетите задължения. Желанието ми е младите фамилии да живеят в едно красиво и подредено село, а възрастните хора да имат почтени старини тук”, сподели претендентът за кмет на село Градец от Политическа партия ГЕРБ Нона Марчина.



Като регионален шеф, като член на общинското управление на ГЕРБ – Видин и най – към този момент като жител, желая да поздравя Нона Марчина за дейната и гражданска позиция, за желанието да взе участие в развиването на с. Градец. Нона е избрала да работи и да отгледа детето си отвън огромния град, тъй като знае, че може да трансформира и да гради. Да сплотява хората и да демонстрира на всички, че всяко обитаемо място може да стане по – красиво, с помощта на общите старания на жителите му”, сподели регионалният шеф Албена Георгиева. Тя прикани жителите на с. Градец да поддържат претендентите на Политическа партия ГЕРБ с номер 43 в бюлетината. „ Вървим в вярната посока и би трябвало да увеличим скоростта. Гласувайте с разсъдък и интензивно, с цел да не позволим Видин още веднъж да се върне десетилетия назад”, уточни още Георгиева.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР