Тук сме се събрали да говорим за град Плевен, а

...
Тук сме се събрали да говорим за град Плевен, а
Коментари Харесай

Мирослав Петров: Плевен трябва да излезе от будната кома, в която е изпаднал

Тук сме се събрали да приказваме за град Плевен, а не за структурите на ГЕРБ. Те са единни и подготвени за изборите.

Това сподели пред камерата на БТВ претендентът за кмет на Плевен от ГЕРБ Мирослав Петров. "Моите цели ще са работа, рабора и единствено работа. Плевен заслужава смяна. Плевен би трябвало да излезе от будната кома, в която е изпаднал. Това ще стане с вложения, отваряне на нови работни места и инфраструктурни планове. Имаме чудесни връзки с държавното управление и би трябвало да ги използваме. Инвеститорите идват в Плевен, поглеждат и си отиват. Това се дължи на обстоятелството, че няма развита комфортна среда. Няма инфраструктура, няма бизнес среда. Всичко това би трябвало да се промени. Нещата започнаха да се усъвършенстват при предходния кмет на Плевен, който беше от ГЕРБ, само че в този момент за 4 години Георг Спартански не направи нищо. Трябва да създадем по този начин, че Плевен да си избира вложителите, а не вложителите да избират Плевен ", съобщи Петров.

Гост беше и претендентът за кмет на града от Вътрешна македонска революционна организация Калин Поповски. "Плевен има големи проблеми. Това постанова съществени промени. Приоритетите ми ще са инфраструктура, вложения, непорочност и развиване на Медцинския университет. Преди 4 години ние издигнахме Георг Спартански, само че през годините се разминахме в доста пунктове по ръководството. Това е повода в този момент да се изправя против него ", разкри Поповски.

"Като регионален шеф съм обезпечил 1,2 млн. лв. за парк Кайлъка, само че кметът отхвърли да работи по тематиката, тъй като паркът щял да му бъде в тежест ", разкри Мирослав Петров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР