Тук сме с хората от Шарково и цяла България, за

...
Тук сме с хората от Шарково и цяла България, за
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Борисов изправи държавата срещу народа

Тук сме с хората от Шарково и цяла България, с цел да ги защитим

„ Искаме да спре унищожаването на българското земеделие, да не се унищожава Сранджа. Искаме и тези, които към този момент пострадаха, да получат обективни компенсации. Това, което виждаме на митинга, е гневът на народа против държавата”. Това сподели ръководителят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на митинга на животновъди пред Министерски съвет. Тя съобщи, че другите претенции на левицата и на протестиращите са- да спре убиването на животни, до момента в който не се обясни в действителност ли става въпрос за чума. „ Това, което им се предлага, е нищо по отношение на загубите, които претърпяха.

Методиката, която се употребява не е обективна. Няма по какъв начин за една патица да се изплаща обезщетение от 250 лева, а за една овца – 190 лева Искаме да се направи стратегия " Странджа- Сакар " за възобновяване на региона. Една жена от Шарково доскоро ми сподели:”Те не убиха единствено животните, те убиха нас, фамилиите ни и България, по този начин”, сподели още водачът на левицата.



Тя напомни, че Българска социалистическа партия желае оставката на министър Порожанов към този момент трети ден. „ Нещата, към този момент отиват към премиера. Има ли министър председател в страната? Не може 15 дни да мълчи, до момента в който народът му се подвига на крайник против него и държавното управление му. Вече въпросът не е единствено за оставката на Порожанов, Бойко Борисов носи отговорност, че изправи страната против народа”, сподели Корнелия Нинова.

„ Дойдохме с хората от Шарково и цяла България, тъй като желаеме да им помогнем. Това е българската храна, българското произвеждане, българската стопанска система. Това е животът на хиляди хора. Те имат потребност от поддръжка и ние би трябвало да сме до тях през цялото време”, съобщи още водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР