Тук ще ви покажем идеалната маска на лице и няма

...
Тук ще ви покажем идеалната маска на лице и няма
Коментари Харесай

Тя смеси мед и сода и ги нанесе на лицето си! Резултатът бе невероятен

Тук ще ви покажем идеалната маска на разположение и няма да имате потребност повече да ходите в салон за скъпи процедури. Освен това, няма да имате потребност да купувате най-различни артикули, цялостни с химикали, които могат да бъдат нездравословни за вашето здраве.

Тази естествена маска ще почисти порите ви, ще понижи появяването на акне, бръчки, а също и видимостта на белезите. Опитайте я, тъй като няма да ви разочарова.

Необходими съставки:

- 4 супени лъжици сода
- 1 супена лъжица мед
- 2 супени лъжици вода

Начин на подготвяне:

В една чиста купа сложете содата за самун и меда. Разбърква се добре, до момента в който не получите хомогенна примес, по-късно прибавете водата. Разбъркайте още веднъж и по-късно получената маска приложете на лицето.

Да не се ползва в регионите, към очите и устата. Оставя се да престои в продължение на 10-15 минути. Накрая изплакнете с топла вода и подсушете с памучна забрадка.

Правите това лекуване за няколко дни, един път дневно и ще забележите доста усъвършенстване. Кожата ви ще стане по-чиста и по-красива.

Съставките, които са включени в състава й са доста потребни. Содата работи като антисептик, а меда ще подхрани кожата и има противовъзпалителен резултат.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР