Тук ще ви дадем няколко съвета как може да направите

...
Тук ще ви дадем няколко съвета как може да направите
Коментари Харесай

10 съвета: Как да накараш партньорът ти да се чувства специален


Тук ще ви дадем няколко съвета по какъв начин може да извършите колегата си благополучен, като добавяте тук и там по нещо малко в естественото ви всекидневие.

1. „ Как мина денят ти? “
Това може да звучи чак нещо банално, само че от време на време тези дребни неща построяват връзката ви. Тези дребни жестове може да са задоволителни, с цел да подобрят деня на колегата ви или с цел да му оказват помощ да се отпусне от напрежението и да показа, в случай че нещо денем го е изтормозило.

2. Комплиментите могат да трансформират доста
Забележете дребните неща и измененията във външния тип на колегата ви. Това ще му помогне да осъзнае, че му обръщате внимание и забелязвате измененията в него. Това ще го накара да се усеща скъп и специфичен, а това е значимо за триумфа на връзката ви.

3. Кажете му, че го цените
Понякога просто да кажеш на колегата си, че си благополучен, че е в живота ти, е задоволително, с цел да оправиш деня му. Това е нещо, което може да вършиме всеки ден, тъй като доста връзки страдат и се провалят от това, че сътрудниците не се усещат оценени един от различен.

4. Взаимна накърнимост
Връзката изисква доста взимане и предоставяне. Да покажеш уязвимостта си пред някого дава причина за основаване на мощна връзка посред ви, тъй като демонстрира мястото, на което вие сте слаби, а тъкмо там сътрудникът ви може да бъде мощен. Подкрепяйте колегата си там, където е слаб.

5. Маса за двама
Да излезете на среща или да се отдадете на някое ново развлечение е положително за връзката ви. Нещо такова несъмнено ще ви направи щастливи и ще ви накара да желаете сътрудникът ви да бъде благополучен. Направете нещо, в което и двамата да сте сътрудници, а не ви кара да застанете един против различен.

6. Чуйте недоволствата им
Бъдете приятеля, от който сътрудникът ви се нуждае. Приятел, на който да разчита. Помогнете му да се отърве от това, което му тежи, като просто слушате и го подкрепяте.

7. Двете К
Научете се да вършиме Компромиси и да не Критикувате. Поне не и яростно. Запазете рецензиите за себе си, изключително в случай че са за дребни и незначителни неща. Компромисите са доста значими, даже основни, в една постоянна връзка.

8. Подкрепяйте ги, когато желаят да прекарат време сами
Всички ние имаме потребност от време уединено. Ако имате натоварени графици, пробвайте се да прекарате време уединено, когато другият е ангажиран. Това ще ви помогне да се вслушате в себе си и да рестартирате, в случай че имате потребност.

9. Приемайте колегата си
Приемайте новите неща, които той ви демонстрира. Приемете измененията, от които той има потребност и вие също предлагайте нови промени. Приемайте, в случай че желаете да бъдете одобрявани.

10. Подкрепяйте ползите му
Уверете колегата си, че го подкрепяте във всичко. Ценете дребните триумфи, както и огромните, които той бележи, тъй като в края на деня вие ще празнувате тези триумфи с него.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР