Тук съм, за да подкрепя проф. Христов, нашите кандидати за

...
Тук съм, за да подкрепя проф. Христов, нашите кандидати за
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Ще превърнем Шумен в индустриалния център на Североизтока

„ Тук съм, с цел да поддържа проф. Христов, нашите претенденти за общински съветници, за кметове на обитаемоте места, тъй като имам вяра, че те носят и ще създадат смяната в Шумен. Ще създадат Шумен чист, хубав, съвременен, промишлен и най-много обществен град, ще работят за по-добър живот и покрай хората. Вярвам, че и с вашата мощ и сила, която излъчвате през днешния ден – те ще бъдат бъдещите управленци на общината. Желая им триумф и имам вяра в успеха ”. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред препълнената зала на „ Арена-Шумен ” на откриването на предизборната акция на „ Българска социалистическа партия за България ”.
Тя не скри страстта си от обстоятелството, че вижда пред себе си толкоз доста хора, събрани от обща цел и предпочитание за смяна и се обърна към тях с думите: „ Вие сте мощ. ” „ Провеждаме избори във време, в което безусловно всяка минута летят тревожни вести. Една война към този момент повече от година гори покрай България. Друга - стартира преди няколко дни, с риска да бъде още по-продължителна и с още по тежки последствия за Европа, света и за нас, с доста жертви ”, сподели пред хората Корнелия Нинова, наблягайки изрично: „ В тази сложна конюнктура ние сме длъжни да издигаме, да се борим и да избираме хора, които могат да ръководят умно и най-много с отговорност пред българския народен интерес ”.
Лидерът на Българска социалистическа партия бе приветствана за думите си: „ Трябват ни родолюбци, тъй като ни ръководят предатели ”. „ От едната война тежестите към този момент ги изпитахме. Чакат ни нови компликации от другата – през днешния ден, 48 часа по-късно, след началото на войната цената на петрола е към този момент с 5 % нагоре. Нали знаете, че това ще се отрази на всички, това ще стигне до всеки човек и до всяко семейство. Това ще оскъпи живота. Очаква се още веднъж голяма мигрантска вълна, а нашата граница е пробита отвред. Всеки ден научаваме за незаконни мигранти, хванати на наша територия. Знаете, че това е проблем за Европа. Знаете за последствията.Сглобката е некадърна да се оправи. " продължи искрено пред хората Нинова.
Затова по думите й на страната ни през днешния ден й трябват държавници и локални водачи на общините, които да пазят българското, българския народен интерес. „ За страдание, не виждаме такива в ръководещите ни през днешния ден - с лекост предадоха, продадоха и унищожиха българската енергетика. Когато в Европа, Франция афишира разкриване на нови 14 нуклеарни централи, нашите ръководещи продадоха двата нуклеарни реактора за атомната ни централа в Белене. Когато в Европа, Германия афишира,че открива отначало закритите си въглищните централи, с цел да си помогне на народа през зимата, тъй като ще е безценен тока, тъй като ще е безценен живота, нашите ръководещи закриват въглищните ни централи. Когато Европа сподели „ стоп ” на вноса на аграрни артикули от Украйна – с цел да защитят Полша, Словакия, Унгария родното си произвеждане, нашите продават и унищожават българското земеделие ”, уточни Корнелия Нинова и прикани: „ Време е за същинска опция и за смяна. Защото, тя не се случи след парламентарните избори. Сигурно с доста от вас дружно сме се борили за тази смяна, несъмнено с доста от вас сме били на площадите през 2020 година Но нашите стремежи и очаквания за смяна бяха предадени. Сглобката се състоя не с цел да промени България към по-добро, а с цел да помогне на няколко водачи да получат индулгенции, да се преперат, да се върнат в политиката за сметка на предадените очаквания на хората за смяна ”, съобщи Нинова.
Тя се обърна към хората: „ Време е смяната да стане през днешния ден, изпод, на локалните избори, посредством кметовете и общинските съветници. Защото силата на централната власт е в локалната. Местната власт е най-сериозната, най-близо до хората, най-тежката ”. „ Докараха ни до такава степен да трансформират Конституцията – да ни лишат от народен суверенитет като позволен депутати, министри, президент и вицепрезидент да са хора с двойно поданство. Никога няма да допуснем това, тъй като сме виновна партия, виновни хора и милеем за българската национална сигурност ”, безапелационна бе водачът на Българска социалистическа партия.
„ Докараха ни до такава степен, че правосъдната промяна се трансформира само в закриване делата на Борисов – за чекмеджета и " Барселонагейт ". Вие усетихте ли смяна, усетихте ли правдивост от тази правосъдна промяна, станаха ли делата по-бързи, станаха ли по-честни по отношение на елементарния човек или още веднъж околните до властта, милионерите ще бъдат избавени от правораздаване и няма да има правдивост за хората. Ето, това назоваваме замяна, изменничество, неустановеност за България, неустановеност за бъдещето ”, сподели още Корнелия Нинова пред препълнилите залата шуменци.
Лидерът на Българска социалистическа партия продължи: „ Днес организираме избори в условия на избор на съмнение. Гледам от няколко дни Борисов по какъв начин си играе из цялата страна – ту споделя, че ще поддържа Политическа партия и държавното управление, ту споделя, че няма да им излезе математиката. Стига с това двуличие в политиката, дано да си кажем истината - в основата на днешното ръководство стои ГЕРБ. „ Продължаваме промяната ” са фасада, те са начело, с цел да може всеки да ги упреква тях. Но същинското ръководство е в ръцете на ГЕРБ, както беше в последните 12 години ”, бе безапелационна тя. Но, по думите й, депутатите от Българска социалистическа партия от години следват една цел – „ смяна на този модел на задкулисие, на публични поръчки на близки компании, на кражба на публичен запас, смяна на този модел, в който хората се държат според през работни места, през боязън, през обществени кухни, през разпределяне на дърва – със всички начини ”.
„ Ние желаеме да сме свободни хора, да няма подобен модел на ръководство, да се взимат решенията свободно и умерено от всички ”, сподели Корнелия Нинова и се обърна още веднъж към хората като ги прикани за поддръжка: „ Този модел може да бъде изменен на 29 октомври - на локалните избори, с повече хора, определени от „ Българска социалистическа партия за България ” и от нашите сътрудници. Защото каквото и да приказват, както и да ни упрекват и хулят, Българска социалистическа партия останахме единствената опция на този модел. Всички се прегърнаха с него. И тези, които до момента бяха в този модел завършиха политически. Така ще бъде и с Политическа партия и Демократична България, тъй като Борисов и ГЕРБ прегръщат, удушават, изхвърлят и не престават. Единствено Българска социалистическа партия останахме правилни на вас, на нашите гласоподаватели, на нашия народ. Не се изкушихме да влезем в тази прегръдка, тъй като не желаеме да ви предадем, тъй като сме правилни до дъно и по тази причина през днешния ден сме единствената опция на този модел ”.
„ Проф. Христов е претендентът на „ Българска социалистическа партия за България " в Шумен. И всички опити за реплика, за замяна на това, за операция на публичното мнение с кандидати-двойници и тройници – са неистина. Това е нашият претендент за кмет, това са нашите претенденти за общински съветници, за кметове на обитаеми места. Вярвам в техните качества ”, съобщи Корнелия Нинова, а думите й бяха подкрепени от аплодисментите в залата.
Тя бе безапелационна, че има вяра в честността на проф. Христо Христов, претендентите за общински съветници и за кметове на обитаемоте места, заръча им да бъдат правилни, да бъдат почтени с хората, да бъдат открити към тях. „ Грижете се да има за всяко дете детска градина, достъп до доболнична и болнична помощ, да има работни места, да получават почтени приходи. Оправете улиците на хората, погрижете се за земеделските земи, дано всеки има опция да създава, дребният междинен производител да бъде на респект. Решете най-сетне казуса с най-скъпата и най-мръсна вода в България, която пият в Шумен ”, обърна се към претендентите на „ Българска социалистическа партия за България ” Корнелия Нинова и им пожела триумф като съобщи: „ Вярвам във вас, имам вяра в успеха на Българска социалистическа партия и знам, че смяната ще стартира от общините – дано стартира от Шумен ”.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР