„Тук съм, за да подкрепя кандидата ни за кмет на

...
„Тук съм, за да подкрепя кандидата ни за кмет на
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Борисов, цинизъм е да избиеш животните на хората и да дойдеш да им говориш за развитие на животновъдството

„ Тук съм, с цел да поддържа претендента ни за кмет на Сливен Кольо Милев и претендентите ни за общински съветници и кметове на обитаеми места. Те са способени и честни хора. Вярвам в тях и в техните потвърдени качества на хора, които милеят за общината ". Това съобщи пред обществеността в Сливен ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя изясни, че познава Кольо Милев преди като кмет и сега като депутат. „ Той е извънредно заслужен и способен човек ", изясни Нинова. Лидерът на социалистите съобщи, че в листата за общински съветници на Сливен има както доста опитни, по този начин и млади и енергични хора, които дружно могат да трансформират Сливен. „ Искам пред всички ви да се доклада пред вас и цялата общност. Не познавам толкоз бързо признат закон, и то по искане на опозицията, като този, който внесохме и по наше гледище се одобри - отпадна съкратеното произвеждане за убийства. Бях в Сотиря, в дома на Криси, претърпях този случай и съм извънредно горда за това, което направихме ", сподели Корнелия Нинова. Тя благодари на Кольо Милев и на останалите, работили за този закон. Нинова изрази удивление по отношение на скорошното визитата на премиера Борисов в Сливен. „ Да отидеш в област, където мазета 5 хиляди животни, без аргументи и доказателства, и да приказваш какъв брой доста си направил за отглеждането на животни, е недодялан цинизъм към българския народ ", сподели Нинова. Тя съобщи, че страната би трябвало да вложи всички налични средства, с цел да възвърне бранш отглеждане на животни. Корнелия Нинова изрази наслада, че в общините претендентите на „ Българска социалистическа партия за България " не престават платформата „ Визия за България ". „ Много съм щастлива, че нашите претенденти във всяка община имат визия за тяхната община - ясна и изпълнима ", сподели тя.



„ Навсякъде в града към момента виждаме това, което се направи през интервала, когато бях кмет на Сливен. Знаете по какъв начин заварихме Сливен- беше целият разкопан, със спрени евросредства и планове поради сигнали за корупция в ОЛАФ. Само за 1 година възстановихме общината ". Това съобщи претендентът за кмет на Сливен на „ Българска социалистическа партия за България " Кольо Милев. Той изясни, че е оставил на идната власт планове за 25 милиона лв., от които е изпълнен единствено един за 3,5 милиона лева " Ще спрем синята зона. Няма да позволим да се подиграват с бедните хора пред лечебните заведения и другите институции. Ще усъвършенстваме данъчната политика и ще върнем обществените придобивки за хората ", сподели Милев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР