Тук представяме прогнозата за всяка зодия през 2022 според известния

...
Тук представяме прогнозата за всяка зодия през 2022 според известния
Коментари Харесай

Най-щастливият ден за всяка зодия през 2022 - 1 част

Тук представяме прогнозата за всяка зодия през 2022 съгласно известния индийски астролог Кушара Гупта, оповестена в AstroTalk (Online astrology) на 10.12.2021 година

ОВЕН - 18 август
Годината е част от преноса на Юпитер, планетата на шанса, което се случва един път на 12 години. Щастливият ви интервал стартира от 10 май до 28 октомври. Подгответе се за триумфи в работата, любовта, финансови придобивки. Най-щастливият ден ще бъде 18 август, когато Юпитер и Венера си взаимодействат положително. Тази композиция ще ви донесе ентусиазъм за сантиментални прекарвания. Ако планирате да предложите брак, изчакайте този миг. Това е вашият ден!

ТЕЛЕЦ - 13 май
Когато Слънцето се изравни със Северния възел, а Юпитер и Венера към този момент са позиционирани, за вас стартират вълшебни дни. 13 май 2022 е денят на цялостното равновесие и ще ви донесе най-вече шанс. Според звездите на този ден Телецът ще почисти изцяло съзнанието си и ще се освободи от всички терзания за обич и кариера. Добре е да се подготвите авансово и на този ден да вземете значими решения. Така ще помогнете на звездите и дружно ще превърнете останалата част от годината в паметен интервал за вас.

БЛИЗНАЦИ - 30 март
Последните години не бяха най-хубавите за Близнаци. Добрата вест е, че след всички опити, най-сетне сте подготвени за позитивни промени през 2022. Планетата на Близнаци Меркурий е в позиция на позитивно въздействие от Юпитер и Венера през първата част на годината. Тази композиция е подобаваща за любовни афери, кариера, сполуки в брака, изключително на 30 март 2022, когато ще е на-щастливият ден за Близнаци. Най този ден ще се радвате на шанс и мотивация, които са ви нужни, с цел да постигнете персоналните си цели. След този ден ще сте способни да вземате верни решения и самоуверено да действате.

РАК - 17 юли
На 17 юли 2022 планетата Меркурий и Слънцето ще са в знака на Рака. Ще се сдобиете със сили и ентусиазъм, които ще повлияят на целия ви живот до края на годината. След този ден ще получите креативно ентусиазъм и благоприятни условия за развиване в кариерата. Много от вас ще реализиран популярност в обществото. Малка или по-голяма ще е известността, тя ще ви стимулира да сте в търсене на повече. На 17 юли Венера навлиза във вашия знак, където ще остане известно време. Затова този интервал е добър за сантиментални прекарвания и разкриване на нова обич.

ЛЪВ - 31 юли
През 2022 Лъвът ще усети въздействието на планетата Юпитер, която ще донесе в дома му романтика и креативност. Така ще изчезнат всички спънки в любовта. Ще се почувствате най-силни на 31 юли 2022, когато Слънцето, вашия ръководещ знак, ще влезе по отношение на Юпитер. Това е превъзходен ден, в който да се вслушате в сърцето си и да следвате интуицията си за всичко. Това е ужасно време за работа и релакс. Позволете си да бъдете себе си и вършиме неща, за които от дълго сте мечтали.

ДЕВА - 16 февруари
Годината стартира с ретроградна Венера, която навлиза в дома на любовта под знака на Дева. През това време от годината ще сте изпълнени със скрита пристрастеност и на 16 февруари 2022 може да срещнете своято половинка. Седмицата на Свети Валентин ще ви напомни за остарели усеща, само че в живота ви ще се появят нови хора. По-късно, планетата Марс се се събере с Венера във вашия 5-ти дом на любовта. Ще имате опция за нови запознанства, които ще продължат по-дълго от предходните ви връзки.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР