Тук говорим за едно престъпление от масов характер, което към

...
Тук говорим за едно престъпление от масов характер, което към
Коментари Харесай

Експерт обяви: Възможно е кървавият Росен да вземе заложник


„ Тук приказваме за едно закононарушение от всеобщ темперамент, което към този миг е с доста висока степен на социална заплаха. Дори поради обстоятелството, че причинителят е жив, че е на независимост, въоръжен и доста рисков. Не желая да тревожа хората, само че мога да кажа, че той може да направи още доста пакости ”. Това съобщи във вчерашното предаване на „ Шоуто на Слави ” Славчо Велков, заместник-председател на Комисията за надзор над службите за сигурност, използването и потреблението на специфичните разследващи средства, във връзка кървавото шесторно ликвидиране в Нови Искър и главния обвинен и притеглен като обвинен Росен Ангелов. 

„ Особено при среща с хора. Защо? Защото той в този момент ще търси някакъв метод да се измъкне, макар, че няма да остане жив. И ще търси храна, заслон и обежище ”, предсказа специалистът. „ Съжалявам, че ще го кажа, само че не е изключено да си вземе пленник, с който да си обезпечи комфорт при решаването на казуса ”, предизвести Славчо Великов.

„ Така, че занапред предстой на тези, които са виновни за реализацията му, да се оправят с едно доста, доста значимо предизвикателство ”, безапелационен е заместник-председателят на Комисията за надзор над службите за сигурност, използването и потреблението на специфичните разследващи средства. „ Този човек се движи сега. Предимно нощем. Опасен е ”, сподели още Великов. „ Дано не срещне някой, който да се направи на воин да го задържи.

Имайте едно на разум с тези контролни изстрели в главата, които е правил ”, предизвести още специалистът. Попитан дали е несъмнено, че точно Росен е килърът от Нови Искър той съобщи: „ Ако не беше той виновен за убийството, то към този момент щеше да се появи, в случай че бе угрижен за живота си,  досега щеше да се покаже. Иначе щеше да го гръмнат на първия светофар без даже да знае защо става въпрос ”.

 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР