Туитът представлява код от 60 знака и препратка към клипа

...
Туитът представлява код от 60 знака и препратка към клипа
Коментари Харесай

Джулиан Асандж публикува загадъчен туит

Туитът съставлява код от 60 знака и отпратка към клипа Paper Planes на известната певица M.I.A., заяви Нова телевизия.

Потребители започнаха да сглобяват всевъзможни догадки за това известие. Според една от теориите Асандж е починал, а кодът извършва функционалностите на „ спешен бутон “ - след задействането му „ Уикилийкс “ би трябвало да стартира публикуването на някакви доста значими документи. Други пък допуснаха, че кодът известява за идно издание на нови разобличения. Някои даже е решил, че Асандж към този момент се намира в аероплан за Съединени американски щати.

fb4e568623b5f8cf7e932e6ba7eddc0db9f42a712718f488bdc0bf880dd3 https://t.co/F0f5Gcsgeo
— Julian Assange 🔹 (@JulianAssange) 1 януари 2018 година
Други започнаха да проучват текста на Paper Planes, търсейки подтекст сред редовете. Някои от стиховете гласят: „ Ако ме хванеш на границата, аз ще си извадя виза на мое име “ и „ Имам повече данни от Комитет за Държавна сигурност (на СССР) “.

Наскоро медиите оповестиха, че от сметките на „ Уикилийкс “ са изчезнали 25 млн. $ като биткойни. Миналата седмица акаунтът на Асандж в Туитър бе недосегаем за известно време, а по-късно бе възобновен. След това пък Военноморски сили на Съединени американски щати разгласява туит, който съдържаше единствено името на Асандж в кавички. След туитът изчезна.

Джулиан Асандж продължава към този момент 7 година да се укрива в еквадорското посолство в Лондон, до момента в който Съединени американски щати го търсят за разпространение на секрептни материали.


Швеция спря следствието против Асандж за обезчестяване
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР