Туитър Премиерът Бойко Борисов изпрати съболезнователни телеграми до канцлера на Германия

...
Туитър
Премиерът Бойко Борисов изпрати съболезнователни телеграми до канцлера на Германия
Коментари Харесай

Борисов поднесе съболезнования на Меркел и Коща след трагедията в Мадейра

Туитър Премиерът Бойко Борисов изпрати съболезнователни телеграми до канцлера на Германия Ангела Меркел и министър-председателя на Португалия Антониу Коща по отношение на трагичния случай с туристически рейс на остров Мадейра, при който починаха и пострадаха немски жители.

" Приемете от името на българския народ, на българското държавно управление и от мое име най-искрени съболезнования във връзка трагичния случай, при който починаха и пострадаха немски жители. Моля, предайте на околните на починалите нашата съпричастност и поддръжка в този тежък миг, както и пожелания за сполучливо възобновяване на потърпевшите “, написа министър председателят Борисов до канцлера Ангела Меркел.

В съболезнователния адрес до премиера на Португалия, министър-председателят Бойко Борисов показва, че в този тежък за страната миг, България сервира своите съболезнования и е съпричастна с болката за случилото се на португалска територия. " Пожелавам бързо възобновяване на потърпевшите и превъзмогване на следствията “, написа още българският министър председател до Антониу Коща.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР