Туитър обсъжда възможността за премахването на опцията за харесване на

...
Туитър обсъжда възможността за премахването на опцията за харесване на
Коментари Харесай

Туитър иска да премахне опцията за харесване

Туитър разисква опцията за премахването на опцията за харесване на известия в обществената мрежа, само че в близко бъдеще надали ще направи това. Това заяви представителят на обществената мрежа за микроблогинг Брендън Бормън.

Изпълнителният шеф на компанията „ Туитър “ Джек Дорси съобщи, че не е обожател на опцията с формата на сърце и скоро би се избавил от нея, пише „ Дейли Телеграф “. След това от пресслужбата на „ Туитър “ прецизираха, че непрекъснато „ премислят всичко, което визира услугата “, в това число посочената алтернатива.

„ Ние сме на ранен стадий от работата и за момента не планираме да даваме детайлности “, прибавиха от компанията. Бормън по-късно внесе следното конкретизиране: „ С две думи във връзка на „ харесване “. Дадохме да се разбере, че се разисква сходна опция. Джек дори приказва за нея пред Конгреса “. „ Конкретни периоди няма. Това няма да се случи скоро “, добави той.

Месечната публика на „ Туитър “ доближи към 355 милиона души през юли тази година. Пазарната капитализация на компанията надвишава 24 милиарда $.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР