„Туитър“ обсъжда възможността за премахването на опцията за харесване на

...
„Туитър“ обсъжда възможността за премахването на опцията за харесване на
Коментари Харесай

„Туитър“ смята да премахване опцията за харесване


„ Туитър “ разисква опцията за премахването на опцията за харесване на известия в обществената мрежа, само че в близко бъдеще надали ще направи това. Това заяви представителят на обществената мрежа за микроблогинг Брендън Бормън, предават ТАСС и БГНЕС.

Изпълнителният шеф на компанията „ Туитър “ Джек Дорси съобщи, че не е обожател на опцията с формата на сърце и скоро би се избавил от нея, оповестява вестник „ Дейли Телеграф “. След това от пресслужбата на „ Туитър “ прецизираха, че непрекъснато „ премислят всичко, което визира услугата “, в това число посочената алтернатива.

„ Ние сме на ранен стадий от работата и за момента не планираме да даваме детайлности “, прибавиха от компанията. Бормън по-късно внесе следното конкретизиране: „ С две думи във връзка на „ харесване “. Дадохме да се разбере, че се разисква сходна опция. Джек дори приказва за нея пред Конгреса “. „ Конкретни периоди няма. Това няма да се случи скоро “, добави той.

Месечната публика на „ Туитър “ доближи към 355 милиона души през юли тази година. Пазарната капитализация на компанията надвишава 24 милиарда $.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР