Туитър Двойка от Вилнюс е собственик на апартамент, който е

...
Туитър Двойка от Вилнюс е собственик на апартамент, който е
Коментари Харесай

Семейство разпозна апартамента си, докато гледа сериала Чернобил

 Туитър Двойка от Вилнюс е притежател на апартамент, който е показан в подиуми от сериала " Чернобил ". 

За да може всеки да се почувства част от това време те дават жилището си чартърен в литвийската столица. Собствениците на апартаментa обичат да пътуват и затова вземат решение да дадат дома си в най-известната платформа за наеми на жилища.

Те споделят, че в една от сериите може да се види балконът на дома им. Там се виждат дворовете, снимани в поредицата. Този квартал във Вилнюс е пресъздал Припят. Докато гледат сериала, те виждат точно своя балкон. 

Така се въодушевяват да прибавят всичко това от руско време, което е употребявано преди 40 години. 

Апартаментът е на бабата и дядото на мъжа, които живеели там. Младите не трансформирали съвсем нищо от интериора. Електроуредите също са остарели. Сешоарът може да изсуши косата ви за половин час, а ютията е от дребните остарели уреди. Детайлите в този апартамент са събирани много време. Всичко е достоверно и дава отговор на атмосферата. 

Пространството е комбинация от остаряло и ново, запазвайки първичното обмисляне на жилищата и обхващащо детайли от руски дизайн, списания, книги и уреди, като литовската картонена решетка (която завоюва премия за дизайн в Съюз на съветските социалистически републики и бе изложена в националната галерия). Между другото, тя работи, тъй че вие ​​сте добре пристигнали да направите картофени палачинки, за които има предоставени предписания, написа на страницата на жилището.

Банята бе наскоро ремонтирана и по-модерни технологии като wifi рутер или кухненско съоръжение са скрити от погледа ви, с цел да изживеете живота на руския жител със западния комфорт, споделят литовците.

Малко подиуми от сериала, който се трансформира в доста гледан, са снимани в Украйна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР